Safari cu camile in desert cu cina
Excursia consta in: transfer cu autocarul in desert, plimbare pe camile (aprox. 20 min.) la apus de soare si servirea cinei intr-un sat beduin. Intoarcere la hotel in jurul orei 19 - 20:00.

Excursie la Manastirea Sf. Ecaterina si statiunea Dahab
Se viziteaza: Curtea interioara a manastirii (Pomul lui Moise, Izvorul lui Moise, carta lui Napoleon Bonaparte), Biserica Manastirii (Mozaicul Schimbarii la Fata, colectia de Icoane si Manuscrise Vechi - considerata a doua in lume ca valoare dupa cea de la Vatican, Moastele Sf. Ecaterina), Capela Sf. Elena ce dateaza din sec. 2 si minaretul unei moschei in interiorul manastirii ! Oprire in statiunea Dahab de la Golful Aqaba pentru cumparaturi sau plimbare pe faleza amenajata in stil traditional oriental autentic.

Croaziera pe Marea Rosie! 
Rezervatia naturala Ras Mohamed, protejata prin lege, ascunde in apele turcoaz un adevarat paradis al florei si faunei subacvative: specii de pesti multicolori, stelute de mare, scoici sidefate si corali viu colorati! Vasul face 3 opriri pe Marea Rosie la recife de corali din Parcul National Marin (de cate 40min. fiecare) pentru snorkelling. Este o ocazie unica de a va bucura de minunata lume de sub apa!

Quad Safari 
Safari in desert cu mini jeep-uri. Se merge in sir indian, cu insotitor de grup. Excursia dureaza aprox. 4 ore, intoarcere la hotel in jur de ora 19:00.

Prima pagina | Hoteluri | Informatii utile | Servicii | Excursii optionale | Conditii | Contact

Copyright © 2008 Paralela 45 Turism