- Clientii se vor prezenta la ghiseul de imbarcare din aeroportul Otopeni, cel mai tarziu la ora 12:00. Greutatea maxim admisa a bagajelor pentru cala/ persoana este de 20 kg; excedentul de bagaje se monitorizeaza strict (atat la plecare cat si la retur) si se taxeaza suplimentar. Pasagerii sunt rugati ca inainte de predarea bagajelor la ghiseu sa-si asigure personal inchiderea (incuierea) acestora.
- Orar informativ de zbor (ore locale) : 
decolare OTOPENI 14:00 – aterizare SHARM EL SHEIKH 17:10
decolare SHARM EL SHEIKH18:10 – aterizare OTOPENI 21: 35
- Durata estimata a zborului Bucuresti – Sharm El Sheikh este de aprox. 3 ore si 10 minute. Cursele vor fi operate cu aeronava tip Boeing 737 apartinand companiei TAROM.
- Eventualele lipsuri/ furturi de obiecte personale din bagaje se vor reclama la ghiseul specializat din aeroport.
- Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, dar este recomandata
- Dupa aterizarea pe aeroportul din SHARM EL SHEIKH, pasagerii vor fi intampinati la intrarea in terminalul „Sosiri” de catre reprezentantii locali SPRING TOURS. Acestia vor fi usor de identificat dupa tabela inscriptionata „PARALELA 45”.
- In continuare, turistilor li se vor aplica vizele de intrare in Egipt pe pasapoarte dupa care se vor prezenta la ghiseul „Control pasapoarte”, unde li se va aplica stampila de intrare in Egipt. Turistii isi vor recupera bagajele de pe banda de bagaje si si vor fi condusi spre autocare de catre reprezentantii agentiei pentru transferul de la aeroport la hoteluri.
- In Egipt este interzis accesul in hotel cu alimente sau bauturi achizitionate din afara acestuia.
- Produsele din minibar nu sunt incluse in pret; produsele consumate se achita la receptie inainte de plecare.
- In cazul inchirierii de masina, ii sfatuim pe toti clientii ca la semnarea contractului si preluarea autoturismului sa se asigure ca in tarif este inclusa si asigurarea.
- La plecare, clientii sunt rugati sa achite in timp util, la receptia hotelului, toate cheltuielile suplimentare efectuate pe perioada sejurului. Totodata, clientii sunt rugati sa respecte cu strictete ora de eliberare a camerei

» pagina urmatoare

Prima pagina | Hoteluri | Informatii utile | Servicii | Excursii optionale | Conditii | Contact

Copyright © 2008 Paralela 45 Turism